Bli medlem
Vi bruke Min Idrett for innmelding og medlemsbetalinger registrer deg her og søk oss opp. Trenger du veiledning så følg linkene under for videokurs i å opprette bruker og søke medlemskap.

Vi anbefaler at foresatte oppreter bruker på seg selv og etterpå legger til barn(ene),

Før man møter opp på trening må man ha registrert seg og søk medlemskap. Lurer man på noe er det bare å ta kontakt med oss.

Hvordan opprette bruker: I Min Idrett
Hvordan søke medlemskap hos oss: I Min Idrett

Medlemskontigent

Medlemskontingent

Medlemskontingent 2017/18

AlderKommentarPris
0 - 12 år400
13 - 17 År800
18 år -->1.200
StudentGyldig studentbevis fremvises800
Trener/Oppmann/Styremedlem som trener selvBetaler halv kontingent for sin kontingent gruppe.
MedlemsavgiftAlle medlemmer betaler medlemsavgift i tillegg til treningsavgift200
Medlemsavgift familieBarn under18 år, men minimum 100Kr. pr. medlem400

For påmelding velg din gruppe under og følg linken under hver gruppe
Er du i tvil kan du bare kontakte oss i klubben.

Vi bruker Min Idrett for betaling av medlemsavgift og treningsavgift. Har du fått krav har du bruker i Min Idrett, husker du ikke passord og brukernavn trykk glemt brukernavn og passord.
En veiledning på hvordan du betaler et krav finner du på denne Videoen

H1
I H1 er vi en god blanding av spillere som koser oss på isen, vi reiser på noen turneringer og kamper. Vi spiller ikke pr. i dag i noe serie. Vi er åpne for flere spillere alder ingen hindring, Vi har også med oss noen av de elste juniorene på treningen våre. Så har du spillt hockey og U lag blir for seriøst ta kontakt.

Bruk Min Idrett for å melde deg på, foklaring på dette finner du i øverst fane.

Trenger du mer info ta gjerne kontakt med oss. kontakt info finner man i Våre grupper.

U10

U10 er på meldt vestlansderien og bestar primært av 9 åringer, vi har et blanda lag med flere årsklasse. Man spiller på halv bane og U10 er den sist gruppa i turneringsserien.
Har man ikke spilt hockey før så starter man på Hockeyskolen først.

U8

U8 er den først lag gruppa i hockey som spiller i turneringserie. Gruppa består primært av 7 åringer, men her kan også noen 6 åringer delta.

U7

U7 er den elste gruppa på hockeyskolen. i U7 gruppa er det primert 6 åringer som trener og disse får være med på U7 tuneringer/ hockeyskole turneringer

Skøyte- og Hockeyskole

Skøyte- og hockeyskolen er for barn mellom 4 - 8 år, vi trar gjerne i mot eldre også, men streber på å få dem på et lag raskest mulig.

I fokus