Innhold
1
Våre sponsorer

Her kommer informasjon om våre sponsorer.

2
Bertel O. Steen Rogaland AS

Vi takker Bertel O. Steen Rogaland AS for støtten gjennom alle disse år. Skal du ha deg en bil så kan Bertel O. Steen Rogaland AS tilby deg bil i alle prisklasser. Bertel O. Steen Rogaland AS er leverandør av Mercedes-Bens, Smart, Peugeot og KIA

BertelOSteenRogaland logo.jpg

3
Brødrene Fevangs Barberstue AS
Vi takker Brødrene Fevangs Barberstue AS for støtten og det nye samarbeidet. 
 “Barberbrødrene” som ønsker deg velkommen i Brødrene Fevangs Barberstue, er alle dresset opp med hatter, slips, skjorter, vester, blankpussede sko og, det viktigste antrekket av dem alle, hvite barberfrakker. Siden oppstarten i 2011 har barberfrakken fulgt de tatoverte brødrene i deres arbeid med å skape den mest anerkjente og prisvinnende barberstuen i Norge.

 Forestill deg å entre en plass som utseendemessig ser eksakt lik ut en 50-talls barbershop, som fra de gode gamle mafiafilmene vi alle kjenner til. Dette kombinert med et interiør inspirert av dukkefilmen Flåklypa Grand Prix, for å fremheve den utdødde kulturarven til vårt elskede land – da har du Brødrene Fevangs Barberstue! En klassisk norsk barberstue.
Verdt å prøve, anbefales på det varmeste!
 
Sammen med Movember Foundation jobber de for å fremme bevisstheten rundt Menn´s Helse slik at også menn kan leve lykkeligere, sunnere & lenger liv. I den anledning har de utviklet sin helt egen produktserie for Menn under navnetTKMA: True Knowledge – Men´s Awareness. (tkma.no
BRDR. FEVANG M-PAYOFF HERRE2.jpg
4
DistributionNOW

Vi takker DistributionNOW for støtten og det nye samarbeidet. 

DistributionNOW (DNOW) er en av verdens ledende distributører til olje og gassbransjen. Med 300 lokasjoner og over 4000 ansatte fordelt på 23 land lagerfører og selger de et bredt utvalg av produkter innen ventiler, instrumentering, boreutstyr, pumper og reservedeler, forbruksmateriell, elektro og kabel.

Ta kontakt med Jan Egil Hjelle, 916 45 664, janegil.hjelle@dnow.com for mer informasjon.

 

 

 I fokus